Ανατομικά παιδικά παπούτσια KLIN

by Tseriou 115

Για τα παιδιά μου γενικά ψάχνω τα καλύτερα και αυτό είναι που με κάνει πολλές φορές να βγαίνω ακόμη και εκτός πόλης ή να παραγγέλνω online προιόντα. – Δείτε τελική βαθμολογία για τα παπούτσια  KLIN

Η Ανδρεάνα μου κάνει τα πρώτα της βήματα λοιπόν και δεν μπορώ να συμβιβαστώ με μετριότητες αλλά ούτε και να δώσω μια περιουσία για παπουτσάκια που θα φορέσει μόλις 1-2 μήνες. Το πολύ ψάξιμο, online και όχι μόνο, με έφερε μπροστά από την σελίδα ενός καταστήματος στην Λάρνακα, ονόματι Extreme Shoes (όπου μπορείτε να παραγγείλετε και μέσω της σελίδας στους στο facebook). Εκεί είναι που βρήκα τελικά και τα πρώτα παπούτσια της κόρης μου.

Τα ανατομικά παιδικά παπουτσάκια KLIN made from Brazil, με ανατομική σόλα και εύκολη κάμψη στα δαχτυλάκια και το πέλμα του ποδιού είναι ακριβώς ότι έψαχνα για τα πρώτα της βήματα. Και δεν σταματάει εδώ, το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι η τιμή τους δεν ξεφεύγει (βλέπε 70+ που θες για παιδικά παπουτσάκια μιας καλής μάρκας), αλλά είναι προσιτή και αναλόγως του μεγέθους αλλάζει και κυμαίνεται από €49 – €55. 

 

Τέλος, αν και το ιδανικό για τα παιδιά μας θα ήταν να περπατάνε ξυπόλυτα, αυτό είναι αδύνατον μιας και δεν ζούμε σε έναν φανταστικό κόσμο στρωμένο με χαλιά και λεία πατώματα. Για αυτό στην επιλογή σας για τα πρώτα παπουτσάκια του μωρού σας να έχετε πάντα στο μυαλό σας την ανατομικη σόλα που θα πρέπει να έχουν, έτσι ώστε να υποστηρίζουν την φυσιολογική ανατομία του ποδιού τους.

 

 

 

 

 

Εάν θέλετε και εσείς για τα δικά σας παιδάκια ένα ανατομικό ζευγάρι παιδικά παπούτσια KLIN, μπείτε στον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ για να κερδίσετε ένα αγορίστικο ή ένα κοριτσίστικο ζευγάρι!

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like