Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

by admin
Στυλιανός Κωνσταντίνου – Εγγεγραμμένος Κλινικός Ψυχολόγος
Ο Στυλιανός Κωνσταντίνου είναι Εγγεγραμμένος Κλινικός Ψυχολόγος (Αρ. Εγγραφής: 522). Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Κλινικής Ψυχολογίας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Μετά την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών του σπουδών ολοκλήρωσε εκπαίδευση στην Ψυχο-ογκολογία προσφερόμενη από το International Psycho-Oncology Society σε Συνεργασία με το European School of Oncology. Παρακολούθησε και συνεχίζει να παρακολουθεί, σε τακτική βάση, πληθώρα σεμιναρίων σε θέματα που άπτονται της ειδικότητάς του. Διαβάστε περισσότερα…
Είναι μέλος των επιστημονικών εταιρειών American Psychological Association, The British Psychological Society, Society of Clinical Psychology, Society of Clinical Child and Adolescent Psychology, Society of Health Psychology, Society of Pediatric Psychology, Trauma Psychology Division of American Psychological Association, και International Psycho-Oncology Society.Το ακαδημαϊκό του ενδιαφέρον εστιάζεται σε θέματα που αφορούν διάφορες πτυχές του στρες της καθημερινότητας, τις ενδοοικογενειακές, συντροφικές και διαπροσωπικές σχέσεις, το πένθος, το διαζύγιο, την προσωπική ανάπτυξη, τις ψυχικές διαταραχές και την Κλινική Παρέμβαση των ψυχικών διαταραχών, την Κλινική Παρέμβαση σε συγγενείς ατόμων που έχουν διαγνωστεί με ψυχική διαταραχή, την ψυχική υγεία και την ποιότητα ζωής των ατόμων (ενηλίκων και ανηλίκων) που έχουν διαγνωστεί με χρόνια ή/και σοβαρή ασθένεια και των μελών της οικογένειάς τους, όπως επίσης και θέματα που αφορούν τη συμβουλευτική γονέων.

Για ένα χρόνο εργάστηκε εθελοντικά ως Κλινικός Ψυχολόγος στην επιστημονική ομάδα του ογκολόγου δρος Γιώργου Άστρα όπου δούλευε ψυχοθεραπευτικά με τους ογκολογικούς ασθενείς και τα μέλη της οικογένειάς τους, ενώ είναι τακτικός συνεργάτης στο Blog «Mrs Mommy» όπου αρθρογραφεί για θέματα συμβουλευτικής γονέων. Διατηρεί γραφείο όπου μπορεί να προσφέρει συνεδρίες ατομικής ψυχοθεραπείας σε ενήλικες, ψυχοθεραπείας ζεύγους, οικογενειακής ψυχοθεραπείας, ομαδικής ψυχοθεραπείας, ψυχοθεραπείας σε άτομα που έχουν διαγνωστεί με χρόνια ασθένεια και στα μέλη της οικογένειάς τους, όπως επίσης και συνεδρίες συμβουλευτικής σε γονείς.
Ειρήνη Χριστοδούλου – Λογοπαθολόγος/Λογοθεραπεύτρια Η Ειρήνη Χριστοδούλου σπούδασε γενική Λογοπαθολογία και εκπαιδεύτηκε στη σχολή Πανεπιστημίου Προσχολικής Παιδαγωγικής και Παιδαγωγικής του Δημοτικού σχολείου στην ειδικότητα Λογοπαιιδικός – Λογοθεραπεία στο Πανεπιστήμιο Σόφιας ‘’ Άγιος Κλίμεντ Οχρίντσκη’’. Ολοκλήρωσε τις βασικές της σπουδές το 2008 αφού ολοκλήρωσε πρώτα την κλινική πρακτική εξάσκηση με παιδιά και ενήλικες όπου εργαζόταν και ερευνούσε διαταραχές σε Λογοπαιδικό παιδικό σταθμό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ”Αλεξάνδροβσκα”, της Σόφιας, και συγκεκριμένα στην Παιδική και εφηβική Ψυχιατρική Κλινική και Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο ΄΄Τσαρίτσα Ιωάννα΄΄- Κλινική Ωτορινολαρυγγολογίας – Σόφια. Διαβάστε περισσότερα…
Είναι μέλος του συλλόγου εγγεγραμμένων Λογοπαθολόγων Κύπρου, από το 2011 μέχρι και σήμερα, οργανώνοντας και συμμετέχοντας σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, ενώ ταυτόχρονα είναι διοικητικό μέλος του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος «Ιωάνειο» το οποίο ασχολείται με στήριξη παιδιών με αυτισμό.
Εργάζεται στον Ιδιωτικό τομέα εφαρμόζοντας εξατομικευμένα προγράμματα θεραπείας σε παιδιά και ενήλικες αλλά και στη Δημόσια υπηρεσία ως ειδικός εκπαιδευτικός Λογοθεραπευτής. Έχει συνεργαστεί με τον Παγκύπριο σύνδεσμο Αυτισμού Κύπρου και με άλλα ιδιωτικά κέντρα της Κύπρου.
Είναι πιστοποιημένη LSVT LOUD® Clinician για τη θεραπεία φωνής ατόμων με Νόσο Πάρκινσον, Παρκινσονισμό και άλλα νευρολογικά νοσήματα και διαταραχές. Εκπαιδεύτηκε για την χορήγηση και βαθμολόγηση των δοκιμασιών γλωσσικής αξιολόγησης του ψυχομετρικού εργαλείου “Λογόμετρο”. Επιμορφώνεται διαρκώς παρακολουθώντας σεμινάρια εξειδίκευσης και εκπαιδεύεται σε νέες μεθόδους αποκατάστασης των διαταραχών λόγου, ομιλίας και φωνής.
Έχει επίσης πιστοποιητικό Επαγγελματικών Γνώσεων και Δεξιοτήτων στο Πρόγραμμα Υποστήριξης και Παρέμβασηης στις Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες.
Είναι μαμά μιας κόρης και παρ’ όλο το πρόγραμμα της, την παρούσα χρονική περίοδο ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της στο NBU (new Bulgarian University). Το μεταπτυχιακός της προσανατολίζεται σε συγκεκριμένες θεραπευτικές παρεμβάσεις και προγράμματα για βασικές και εναλλακτικές μορφές θεραπείες με επίκεντρο τη χρήση βοηθητικών τεχνολογιών στην διάγνωση και θεραπεία των αναπτυξιακών και τις αποκτηθέντων γνωστικών διαταραχών παιδιών, εφήβων και ενηλίκων με επικοινωνιακές διαταραχές στην αναπτυξιακή και επίκτητη γλώσσα, προβλήματα λόγου με διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή και αποκατάσταση γνωστικών διαταραχών και νευροεκφυλιστικών ασθενειών.
Σούλα Αριστείδου – Ειδική Ενιαία Εκπαίδευση
Η Σούλα Αριστείδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό. Είναι κάτοχος πτυχίου Δημοτικής εκπαίδευσης με μεταπτυχιακό στην Ειδική Ενιαία Εκπαίδευση. Κατά την διάρκεια των σπουδών της πραγματοποίησε την πρακτική της εξάσκηση σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της Κύπρου εφαρμόζοντας διδακτικές διαφοροποίησης σε παιδιά με ή χωρίς μαθησιακές δυσκολίες, καθώς επίσης και σε διάφορα σύνδρομα. Είναι κάτοχος επάρκειας Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας από τον Πανελλήνιο σύνδεσμο κωφών Ελλάδος. Έχει πραγματοποιήσει την πρακτική της εξάσκηση σε ειδικές μονάδες αλλά και στο ειδικό σχολείο Απόστολος Λουκάς στη Λεμεσό. Διαβάστε περισσότερα…
Από το 2015 μέχρι και σήμερα εργάζεται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του ειδικού σχολείου Απόστολος Λουκάς γεγονός που την έφερε πιο κοντά σε δύσκολες περιπτώσεις νοητικής υστέρησης, ψυχοκινητικής καθυστέρησης, εγκεφαλικής παράλυσης, υδροκεφαλία, βαρηκοΐα, κώφωση, σύνδρομα όπως Rett, Αgelman, Williams, Εύθραυστο Χ, Down, Comelia de Lagne, Prader –Willi. Έχει εργαστεί ως συνοδός παράλληλης στήριξης σε ειδικές μονάδες. Σήμερα είναι εξωτερικός συνεργάτης, παρέχοντας υπηρεσίες ειδικής εκπαίδευσης σε πολυθεραπευτικά κέντρα σε Λεμεσό και Λευκωσία αλλά και επιστημονική υπεύθυνη στο κέντρο ειδικών θεραπειών Γέφυρες Επικοινωνίας στη Λεμεσό.

Έχει πιστοποιητικό επάρκειας στη χορήγηση αξιολογητικών εργαλείων διάγνωσης δυσκολιών μάθησης και σχολικής ετοιμότητας (Αθηνάτεστ, Τεστ Α, Αφροδίτη τστ, Τεστ Ανάγνωσης Α, Δαδα τεστ, Λάμδα τεστ, ΕΔΑΛΦΑ). Ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της σε σύγχρονα ψυχομετρικά εργαλεία (Detroit test, Λα- Τω, Κριτήριο Μαθηματικής Επάρκειας από την Ουτρέχτη) από το παιδαγωγικό τμήμα Ειδικής αγωγής και εξειδικεύτηκε στο σχεδιασμό εξατομικευμένων προγραμμάτων παρέμβασης. Είναι κάτοχος πιστοποίησης στις Μαθησιακές δυσκολίες από το κέντρο Σεμιναρίων Αθηνών. Είναι πιστοποιημένη στην εφαρμογή των ακόλουθων μεθόδων και τεχνικών (TEACCH, PECS, ABA, Social Stories).

Αποτελεί μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ειδικών Παιδαγωγών και είναι η επιστημονική υπεύθυνη στο Διεπιστημονικό κέντρο Γέφυρες Επικοινωνίας στη Λεμεσό.
Ηρακλειδία Παπαηρακλειδίου -Μαιία
 
Η Ηρακλείδια Παπαηρακλειδίου είναι απόφοιτος του Τμηματος Νοσηλευτικης του Τεχνολογικού Πανεπιστημιου Κυπρου και εγγεγραμμένη νοσηλεύτρια απο το 2014. Είναι απόφοιτος μεταπτυχιακού τίτλου και ειδίκευσης στον τομέα της μαιευτικής επιστήμης και εγγεγραμμενη μαια! Με πλουσιο παθος για το επαγγελμα, στόχος της είναι όλες οι μητέρες και μέλλουσες μαμάδες να βιώσουν μια θετική εμπειρία τόσο κατά την εγκυμοσύνη όσο και κατά τον τοκετό και την λοχία.
 
Μότο της είναι “Χρειαζομαστε υγιείς μητέρες και πατέρες, για να έχουμε υγιεί νεογνά!!”

Μαρία Πολύζου – Παιδαγωγός /Νηπιαγωγός

Η Μαρία Πολύζου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία. Είναι κάτοχος πτυχίου Παιδαγωγικών, με μεταπτυχιακό στη «Χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση», στο University of Bristol.

Κατά την διάρκεια των σπουδών της πραγματοποίησε την πρακτική της εξάσκηση σε σχολεία της Κύπρου, της Ελλάδας αλλά και της Αγγλίας εφαρμόζοντας σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους.

Με το τέλος των σπουδών της εργάστηκε σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία και απο το 2014 μέχρι και σήμερα είναι ιδιοκτήτρια και διευθύντρια του Παιδοκομικού Σταθμού Παιδικά Πατουσάκια.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει έρθει σε επαφή με εκατοντάδες παιδάκια και έχει την κατάρτιση και την εμπειρογνωμοσύνη για να προσφέρει στα παιδιά όσα χρειάζονται στα πρώτα τους σχολικά βήματα. Έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το θέατρο και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια θεατρικού παιχνιδιού και αυτοσχεδιασμού.

Λατρεύει τα παιδιά, αγαπά με πάθος την δουλειά της και μέσα απο τα άρθρα της στόχο έχει να μοιραστεί με τις άλλες μανούλες ιδέες, δραστηριότητες, εμπειρίες και μαζί να ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο των παιδιών.

Μαρία Κωνσταντίνου – Παιδαγωγός / Νηπιαγωγός
 
Η Μαρία Κωνσταντίνου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία. Η αγάπη της και το ενδιαφέρον της για τα παιδιά την οδήγησαν στις Νηπιαγωγικές σπουδές.
 
Είναι κάτοχος πτυχίου Παιδαγωγικών. Καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών της, πέρα από την πρακτική της εξάσκηση, εργαζόταν σε νηπιαγωγεία της Λευκωσίας . Επίσης για χρόνια ασχολήθηκε με την απογευματινή απασχόληση παιδιών σε διάφορες εκδηλώσεις παρέχοντας στιγμές διασκέδασης σε μικρά παιδάκια.
 
Από το 2014 μέχρι και σήμερα είναι ιδιοκτήτρια και διευθύντρια του Παιδοκομικού Σταθμού Παιδικά Πατουσάκια. Είναι πολύ χαρούμενη για αυτό το νέο ξεκίνημα και ανυπομονεί να μοιραστεί τις γνώσεις της με όλες τις μανούλες.
Ναστάζια Σολωμονίδου – Διαιτολόγος / Διατροφολόγος Κλινικής και Δημόσιας Υγείας
Η Ναστάζια Σολομωνίδου είναι Διαιτολόγος / Διατροφολόγους Κλινικής και Δημόσιας Υγείας. Σπούδασε στο Λονδίνο στο Westminster University και αργότερα ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο πανεπιστήμιο University Collage London. Το ενδιαφέρον της για τη διατροφή δεν σταμάτησε εκεί, αφού με τον ερχομό της στην Κύπρο συνέχισε για δεύτερο μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.Ναστάζια Σολωμονίδου – Διαιτολόγος / Διατροφολόγος Κλινικής και Δημόσιας Υγείας Διαβάστε περισσότερα…
Η Ναστάζια Σολομωνίδου είναι Διαιτολόγος / Διατροφολόγους Κλινικής και Δημόσιας Υγείας. Σπούδασε στο Λονδίνο στο Westminster University και αργότερα ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο πανεπιστήμιο University Collage London. Το ενδιαφέρον της για τη διατροφή δεν σταμάτησε εκεί, αφού με τον ερχομό της στην Κύπρο συνέχισε για δεύτερο μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Έχει ασχοληθεί με τον τομέα της έρευνας, παρ’ όλα αυτά το πάθος της είναι η μαγειρική. Λατρεύει τα παιδιά και τα τελευταία χρόνια εστιάζει στο να έχει μια εναλλακτική και ολιστική προσέγγιση προς το κομμάτι της διατροφής, και κυρίως της παιδικής και βρεφικής ηλικίας.Έχει ασχοληθεί με τον τομέα της έρευνας, παρ’ όλα αυτά το πάθος της είναι η μαγειρική. Λατρεύει τα παιδιά και τα τελευταία χρόνια εστιάζει στο να έχει μια εναλλακτική και ολιστική προσέγγιση προς το κομμάτι της διατροφής, και κυρίως της παιδικής και βρεφικής ηλικίας.

Ειρήνη Νικολάου – Makeup Artist

Η Ειρήνη Νικολάου είναι Επαγγελματίας Makeup Artist. Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη και έχει ως ειδικότητα το θεατρικό μακιγιάζ και τα Special Effects. Με τον ερχομό της στην Κύπρο δίδαξε για 2 χρόνια την μαγεία των Special Effects σε 3ετης φοιτήτριες αισθητικής ιδιωτικού κολλεγίου.

Συνεργάζεται επίσης με την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα “Δημιουργείν” από το 2013 μέχρι και σήμερα, λαμβάνοντας μέρος στις παραστάσεις και στις δράσεις του θιάσου γενικότερα.

Λατρεύει το διάβασμα και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με εναλλακτικές μεθόδους παρασκευής καλλυντικών, εστιάζοντας στα φυσικά προϊόντα. Μέσα από τα άρθρα της στόχο έχει να κάνει την ρουτίνα περιποίησης της μαμάς πιο όμορφη, λαμπερή και εύκολη!

Η Ανθη Μειντάνη – Ασφαλιστική Σύμβουλος

Η Άνθη Μειντάνηεργάζεται ως ασφαλιστική σύμβουλος.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Ασχολείται με όλα τα φάσματα ασφαλίσεων εκμεταλλευόμενη την γνώση αυτή στον επιχειρηματικό τομέα.Ειδικεύεται ως οικογενειακή ασφαλιστική σύμβουλος, προσφέροντας κατάλληλα και οικονομικά πακέτα ανάλογα με τις ανάγκες.

Σκοπός της είναι να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στους πελάτες της ωστε να υπάρχει μια σχεση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης.

    Ενδιαφέρομαι για:

    Άτομο επικοινωνίας:

    Ημερομηνία:

    Ώρα: