Kids Sofa: Το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο δώρο για τα παιδιά σας!

by Tseriou 115

Θα το έχετε παρατηρήσει και εσείς ότι τα τελευταία χρόνια η τάση για παιδικές super cute πολυθρονίτσες ή αλλιώς KIDS SOFA έχει κατακλύσει τα καταστήματα παιδικών προϊόντων, καθώς και τις μεγάλες αλυσίδες επιπλοποιίας που πλέον «επενδύουν» όλο και περισσότερο στους μικρούς πελάτες τους.

Μέχρι τώρα όμως, πρώτον οι τιμές ήταν απλησίαστες (τιμές που αγγίζουν τα €140+ για μια παιδική πολυθρόνα) και δεύτερον, δεν υπήρχε καμία ουσιαστική χρηστικότητα και ευελιξία στο να χρησιμοποιήσει το παιδί το δικό του ουσιαστικά έπιπλο, όπως αυτό επιθυμεί.

KIDS SOFA by Bebe & Teens Concept Store
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σας παρουσιάζω λοιπόν την νο.1 χρηστική και οικονομική παιδική πολυθρόνα που μπορείτε να προσαρμόσετε στα δικά σας χρωματικά γούστα και να την έχετε στον χώρο σας, με πολύ σύντομη παράδοση.

Ποια η διαφορά του από τις συμβατικές παιδικές πολυθρόνες της αγοράς;

Αυτό που με ενθουσίασε και εμένα και αποφάσισα να αγοράσω και για τα δύο μου παιδιά (για την Ανδρεάνα arm chair και για τον Χρίστο την πιο minimal) είναι το εξής:

Οι συγκεκριμένες πολυθρόνες αφήνουν το παιδί να «λειτουργεί» αυτόνομα μαζί τους στην φιλοσοφία Montessori. Δηλαδή κάνει ευκολότερη την μετάβαση του παιδιού στον «μεγάλο» κόσμο των ενηλίκων και τα βοηθάει στην ομαλή μετάβαση στον χώρο μελέτης, στο σαλόνι ενηλίκων ή ακόμη και στην τραπεζαρία. Είναι εξαιρετικά ελαφριές και το σημαντικότερο είναι απίστευτα ανθεκτικές χάρη στην ποιότητα της κατασκευής τους.

Σε αυτή την λογική μπορούν τα παιδιά να την μεταφέρουν, να την σηκώσουν, να ανέβουν πάνω της και γενικά να την χρησιμοποιήσουν με όποιον τρόπο αυτά θέλουν, αναπτύσσοντας παράλληλα την ανεξαρτησία τους στον χώρο. Θα εκπλαγείτε πως ένα μόνο έπιπλο μπορεί να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας τους, χωρίς να σας ζητήσουν την παραμικρή βοήθεια για να το χρησιμοποιήσουν! Πόσες φορές ακούσατε «Μαμά φέρε μου την καρεκλίτσα μου δεν μπορώ;». Σας το εγγυώμαι ότι με αυτές τις πολυθρονίτσες δεν θα το ακούσετε ποτέ ξανά!

 

 

 

 

 

 

 

 

Η επιλογή minimal αλλά και η cosy επιλογή θα σας καταπλήξουν με την προσαρμοστικότητα τους σε κάθε διακόσμηση σπιτιού!

 

Είναι το ιδανικότερο δώρο Χριστουγέννων;
Σαν μαμά και με το χέρι στη καρδιά θα σου πω ΝΑΙ! Και θα στο πω αυτό γιατί δεν περίμενα με τίποτα να δω την Ανδρεάνα και τον Χρίστο να ενθουσιάζονται τόσο με κάτι που φαινομενικά δεν θα περίμενα να έκαναν ποτέ!

Εδώ και έναν χρόνο οι πολυθρονίτσες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας τους και με ευκολία τις μεταφέρουν σε όλο το σπίτι, ακόμα και στον πάνω όροφο που είναι τα δωμάτια τους – μόνοι τους.

Ακόμη δεν είναι ένα δώρο που τα παιδιά σου θα παίξουν για 1-2 ώρες και μετά θα το παρατήσουν ξεχασμένο σε μια γωνιά..

– Έχει χρησιμότητα για όλο τον χρόνο
– Είναι το ιδανικό διακοσμητικό για το δωμάτιο του παιδιού σου
– Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε δερματίνη και ύφασμα και μια πληθώρα χρωμάτων για να την προσαρμόσεις στα δικά σου γούστα
– Το υφασμάτινο κάλυμμά αφαιρείται και πλένεται στο πλυντήριο ενώ η δερματίνη καθαρίζεται πανεύκολα και άμεσα με ένα πανάκι.. (Lord Bless & Bebe Teens team)
– Κατασκευάζεται στην Κύπρο και έρχεται στην πόρτα σου μόλις σε λίγες ημέρες, ενώ έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις και ανάμεσα στα ήδη υπάρχον χρώματα που διαθέτει το κατάστημα στον χώρο του.

Ένα παιδικό σαλόνι στο σαλόνι σου

Εάν είσαι σαν και εμένα σίγουρα θα σε εκνευρίζει η θέα του πλαστικού, συμβατικού και ξεπερασμένου πλαστικού παιδικού τραπεζιού και της κλασσικής παιδικής πλαστικής καρέκλας στο σαλόνι σου! Για αυτό η ομάδα του Bebe & Teens φρόντισε και για αυτό, και φέτος προχώρησαν στην κατασκευή ενός τραπεζιού σαλονιού, φτιαγμένο για μικρούς πελάτες! 

Στην ίδια μοντεσσοριανή φιλοσοφία και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και την εργονομία, το παιδικό τραπέζι σαλονιού (το οποίο επίσης μπορείς να βρεις σε εντελώς προσιτή τιμή), προσφέρει στο παιδί τον χώρο του στο χώρο σου, για να λειτουργεί αυτόνομα και με style.

Στα συν του παιδικού αυτού τραπεζιού, είναι ότι μπορεί να κατασκευαστεί στο μέγεθος που εσείς θέλετε (σε περίπτωση που δεν σας ικανοποιεί το πρωτότυπο).

 

 

Κόστος
Και η πολυθρονίτσα αλλά και το τραπεζάκι είναι σίγουρα πολύ πιο οικονομικά από το δώρο που ίσως σχεδίαζες να αγοράσεις και σίγουρα πολύ πιο χρήσιμο! Τα παιδιά εκεί μπορούν να σου την στείλουν στο σπίτι σου σε όποιο μέρος και αν βρίσκεσαι!

 

 

Ακόμα το σκέφτεσαι;;;;

Μπες τώρα στο Bebe & Teens Concept Storeκαι παρήγγειλε την δική σου KIDS SOFA συμπληρώνοντας το παιδικό σου σαλονάκι με το μοντεσσοριανού τύπου τραπεζάκι! Μετά θα περιμένω τα σχόλια σου γιατί είμαι 100% σίγουρη ότι θα ενθουσιαστείς και εσύ όπως και εγώ!

 

 

Το Bebe & Teens Concept Store βρίσκεται:

6Β Κυριάκου Μάτση, Έγκωμη 2408, Λευκωσία
Τηλ: 22 496264
Facebook / Instagram

 

 

 

 

 

You may also like