5 + 1 επιλογές οικονομικές λύσεις δώρων για όλη την οικογένεια

by Tseriou 115

Πόσες φορές αναρωτήθηκες «Τι δώρο να πάρω;» στην μαμά, τον σύζυγο, την φίλη ή ακόμα και σε παιδάκια του στενού οικογενειακού σου κύκλου; Είμαι σίγουρη πολλές! Ειδικά τώρα τις γιορτές σε κάθε απάντηση που σου έρχεται στο μυαλό η αμέσως επόμενη σκέψη είναι «Μα δεν το χρειάζεται» ή «Είναι ακριβό»!

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα βρεις έξυπνες, διαφορετικές και φυσικά οικονομικές λύσεις δώρων από τα καταστήματα Stroma από μόλις €5!!! Ναι ναι καλά διάβασες.. ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ!!!

Πάμε να δούμε!!

  1. Βαμβακερές Πετσέτες από €5

Οι πετσέτες σε ένα σπίτι ποτέ δεν είναι αρκετές και πολύ συχνά θέλουν ανανέωση! Οι βαμβακερές πετσέτες στο κατάστημα Stroma ξεκινούν από μόλις €5 ευρώ για να πάρεις και μια και δύο και τρεις!

Υπέροχο δώρο για δασκάλες επίσης! Εάν το συνδυάσετε με αρωματικά σαπουνάκια ή ακόμη και μια λοσιόν σώματος, θα πρωτοτυπήσετε και θα δώσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ένα πραγματικά χρήσιμο δώρο.

 

 

 

  1. Μπουρνούζια από €40

Το καλύτερο δώρο για τον σύζυγο, τον μπαμπά ή τον αδελφό σας! Και ποιος θα αντιστεκόταν σε ένα αφράτο μαλακό μπουρνούζι μετά το μπάνιο του; Νομίζω κανείς! Κάνε λοιπόν την διαφορά και φέτος μην πάρεις δώρο κάλτσες στα αγόρια της παρέας.. αλλά ένα οικονομικό μπουρνούζι που θα βρεις σε τιμές από €40.

 

  1. Μαξιλάρια από 8 – €78

Ήξερες ότι το καλύτερο για να απολαμβάνεις έναν ποιοτικό ύπνο είναι να αλλάζεις τα μαξιλάρια σου κάθε περίπου 6-12 μήνες εάν τα μαξιλάρια σου είναι οικονομικά; Άλλαξε τις παραδόσεις στην ανταλλαγή δώρων και γίνε εσύ αυτός που θα ευγνωμονούν τα βράδια απολαμβάνοντας ξεκούραστο ύπνο. Στα καταστήματα Stroma θα βρεις μαξιλάρια από μόλις €8 ευρώ, θα βρεις όμως και παιδικά μαξιλάρια σε mini μέγεθος για μικρά κεφαλάκια στα €28. Να σημειώσουμε εδώ ότι από τα 2 έτη συνιστάται η χρήση μαξιλαριού και στα παιδιά.

 

  1. Κουβέρτες από €70

Τι θα έλεγες εάν σου έφερναν για δώρο μια κουβέρτα για το κρεβάτι σου ή μια κουβέρτα καναπέ; Εγώ προσωπικά θα ενθουσιαζόμουν γιατί φαινομενικά είναι ένα αρκετά ακριβό δώρο. Δεν είναι όμως.. μπορείτε να βρείτε κουβέρτες εξαιρετική ποιόητα από μόλις …….. μέχρι €70 ευρώ και κάτι στην νέα συλλογή του Stroma.

 

 

 

 

5. Λευκά είδη

Εάν τώρα θες να την βγάλεις ακόμη πιο οικονομικά, μπορείς να πάρεις ένα δώρο και για τους 2 οικοδεσπότες του Χριστουγεννιάτικου ρεβεγιόν, δίνοντας δώρο σεντόνια ή γιορτινές παπλοματοθήκες. Και θα το εκτιμήσουν και θα το χαρούν!

 

5 + 1 Παιδικό στρώμα

Για το τέλος σου άφησα το καλύτερο! Εάν είσαι νονός, γιαγιά, θείος, θεία ή ακόμη αν περιμένεις ένα Χριστουγεννιάτικο μωρό, τότε δεν έχεις παρά να βάλεις στην λίστα δώρων σου ένα παιδικό στρώμα το οποίο θα βρεις από μόνο €90.

Βρες όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα, στα καταστήματα Stroma ή στο e-shop κάνοντας click ΕΔΩ.

 

Γράφει Δημοσιογραφική ομάδα Mrs Mommy

 

Τα κατασήματα Stroma βρίσκονται:

Κατάστημα Stroma Αθαλάσσας

 

 

You may also like