Δες όλα τα βραβεία των Mother and Baby Awards 2021

by Tseriou 115

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη , 14 Οκτωβρίου 2021, στο Lemon Park, στη Λευκωσία, η τελετή απονομής των Cyprus Mother and Baby Awards 2021 , που διοργάνωσε για πρώτη φορά η BOUSSIAS Cyprus και παρουσίασε η FREZYDERM BabyLine, με παρουσιάστρια την Γιώτα Δαμιανού.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της πανδημίας, οι προσκεκλημένοι χειροκρότησαν τις επιχειρήσεις που ξεχώρισαν για την ποιότητα και την καινοτομία, σε προϊόντα και υπηρεσίες του κλάδου Mother & Baby care Industry.

Στον χαιρετισμό της η CEO της BOUSSIAS Cyprus, Μαρία Κυριάκου μίλησε για το έργο, το όραμα και τα συστατικά, στα οποία βασίζεται η εταιρεία, που δεν είναι άλλα από το ανθρώπινο δυναμικό και τις αξίες της, όπως η ποιότητα, η διαφάνεια και η καινοτομία. «Σας καλωσορίζω στα πρώτα Cyprus Mother and Baby Awards. Τα συγκεκριμένα βραβεία είναι τα αγαπημένα μου, καθώς ασχολούνται με τις μανούλες και τα παιδία τους. Το βραβείο αυτό έχει ως στόχο να κάνει πιο όμορφες τις στιγμές για τις μητέρες και τα παιδία τους, καθώς επίσης να κάνουν τα 24ωρα για τις μανούλες μεγαλύτερα».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Δικηγόρος και Βουλευτής του ΔΗΣΥ Φωτεινή Τσιρίδου η οποία ανέφερε στο χαιρετισμό της,

« η επιστροφή στην κανονικότητα και αυτό που νιώθουμε απόψε εδώ, συνάδουν με το αίσθημα της αγάπης και της φροντίδας, που μεταδίδουν τα Cyprus Mother and Baby Awards».

 

Τα Grand Awards της βραδιάς κέρδισαν η Frezyderm με το βραβείο Baby Brand of the Year και η εταιρεία Μ.Σ. Ιακωβίδης, μέλος του Ομίλου MSJ κέρδισε το βραβείο Baby Company of the Year.  Χρυσός Χορηγός των Cyprus Mother and Baby Awards 2021 ήταν η Tommee Tippee του ομίλου εταιρειών AJ VOUROS LTD, χορηγοί η Care Direct και η LAPIN BEBE.

Τέλος υποστηρικτές της διοργάνωσης ήταν οι εταιρείες MINDY boutique, ELEANA FERRARI MD και Ζ&X Group ενώ Χορηγός Επικοινωνίας ήταν το I LOVE STYLE. Συνολικά απονεμήθηκαν 41 βραβεία: 5 Platinum, 9 Gold, 13 Silver και 14 Bronze βραβεία.

Στον πιο κάτων σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τον αναλυτικό πίνακα των εταιρειών και το προιόντων που βραβέυθηκαν.

 

Mother&Baby_2020_Winners-List_20211011

 

You may also like