Μάνα σου αξίζει

by Tseriou 115

Μάνα ένα κουβάρι που δεν έχει τελειωμό! 

Μάνα ο πόνος του να σε φέρει στην ζωή! 

Μάνα ένα παντοτινό χαμόγελο που δεν θα σβήσει ποτέ! 

Ποιο είναι αυτό το πλάσμα, πως αντέχει αυτή η μορφή, ποια μυστική δύναμη της δίνει αυτό το κουράγιο για να αντέξει όλα αυτά. Είναι η δύναμη της αγάπης προς εσένα.  

Πονάει όταν πονάς, γελάει όταν γελάς, σε αγκαλιάζει όταν λυγίζεις, σε τραβάει με την ασπίδα της καρδιάς προς τα πάνω όταν πέφτεις, είναι το μοναδικό πλάσμα σε τούτο τον κόσμο που σε αγαπάει πραγματικά, καν την να κλάψει μόνο από χαρά, καν την ακόμα πιο περήφανη, δείξε της την αγάπη σου με ένα φιλί και ένα «μάνα σ’ αγαπώ.» 

Κάθε φορά που βουρκώνεις από πόνο αυτή ήδη κλαίει, κάθε φορά που προβληματίζεσαι αυτή προσπαθεί να βρει την λύση, σε κάθε σου επιτυχία αυτή ήδη ευγνωμονεί τον Θεό που πέτυχες. Μην την στεναχωρείς δεν της αξίζει, πες της ένα απλό σ΄ αγαπώ. Το αξίζει, γιατί το κερδίζει μέσα από εσένα!

Εσύ είσαι η δύναμη της να συνεχίσει να ζει, να αγάπα, να πολεμάει, να διεκδικεί, μην την αγνοείς, ότι κάνει το κάνει μόνο για εσένα γιατί είσαι το παιδί της, το παιδί που με πόνο και δυσκολία έφερε στον κόσμο για την κάνει περήφανη και χαμογελαστή.

Αυτή είναι η μάνα σου, η μάνα μου, η μάνα μας!

Πες της ένα σ ‘αγαπώ το αξίζει!

You may also like