Κύπρος: Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός – Σάββατο 10/10

by Tseriou 115
Η Χαραλαμπίδης Κρίστης μέσω του προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Μητρικού Θηλασμού «Δώρο Ζωής», προσκαλούν τις νέες μητέρες για να συμμετάσχουν στον ετήσιο Ταυτόχρονο Μητρικό Θηλασμό, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020.

Προστατεύοντας τους νέους γονείς και τα παιδιά τους, λόγω πανδημίας Covid19, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί συμβολικά, μέσω διαδικτυακής ζωντανής σύνδεσης Facebook Live, το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020 στις 10:00π.μ. Δωρεάν Συμμετοχή.
Το θέμα της Παγκόσμιας Εβδομάδας Θηλασμού για το 2020, το οποίο στηρίζουν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), η Παγκόσμια Συμμαχία για τη Δράση του Θηλασμού (WABA) και η UNICEF είναι «Υποστηρίζουμε τον θηλασμό για έναν πιο υγιή πλανήτη!».
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Υγείας και εντάσσεται στο πλαίσιο των προωθητικών ενεργειών της Παγκόσμιας Συμμαχίας Δράσης για το Μητρικό Θηλασμό (WABA). Πρόκειται για μία πρωτοβουλία με διεθνή χαρακτήρα, καθώς αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται από υποστηρικτές του θηλασμού παγκοσμίως.
Εγγραφές:

 

You may also like