Αυτές είναι οι χριστουγεννιάτικες ταινίες που θα δεις ξανά και ξανά με τα παιδιά στο Netflix

by Tseriou 115

Τα Χριστούγεννα μπορεί να μην έχουν έρθει ακόμα όμως η καραντίνα είναι εδώ και οι περισσότεροι από μας έχουν ήδη στολίσει και έχουν περάσει πολλές ώρες παρακολουθώντας Netflix! Αυτές οι χριστουγεννιάτικες ταινίες μπορούν να σε βάλουν ακόμα περισσότερο σε mood γιορτών και να σου φτιάξουν τη διάθεση.

Οι χριστουγεννιάτικες ταινίες που θα δεις στο Netflix

Holidate

Η πρώτη νέα χριστουγεννιάτικη ταινία στο Netflix της σεζόν 2020, το Holidate αφορά δύο άτομα που είναι πολύ απασχολημένα για να βρουν το ταίρι τους, και κάνουν μία συμφωνία να βγαίνουν μαζί τις γιορτές. Ξεκινούν ένα έτος οικογενειακών γευμάτων, κυνηγιού του Πάσχα και πάρτι διακοπών με κάποια αδιάκοπη ρομαντική ένταση μεταξύ τους. Το τι γίνεται τελικά θα το δεις μόνη σου! Spoiler δε κάνουμε!

Klaus

Αυτή η χριστουγεννιάτικη ταινία κινουμένων σχεδίων ακολουθεί έναν χαλασμένο ταχυδρόμο στο νέο του σταθμό σε ένα μακρινό, δυσάρεστο φυλάκιο, όπου συναντά έναν ξυλοκόπο με μια αφράτη λευκή γενειάδα και μια τάση για την κατασκευή παιχνιδιών. Ως νέα επανάληψη της ιστορίας του Άγιου Βασίλη, αυτή η ταινία είναι δημιουργική και ενδιαφέρουσα, με αρκετές συγκινητικές στιγμές και συγκινητικές σκηνές ικανές να φέρουν οποιοδήποτε χαμόγελο. Ως χριστουγεννιάτικη ταινία από το Netflix πέρυσι, προτάθηκε για Όσκαρ.

The Knight Before Christmas

Μια ταινία του 2019 στην αυξανόμενη συλλογή ρομαντικών χριστουγεννιάτικων ταινιών του Netflix η οποία αφηγείται την ιστορία ενός μεσαιωνικού ιππότη που μεταφέρεται μαγικά στο σύγχρονο Οχάιο, όπου ένας απογοητευμένος δάσκαλος ετοιμάζεται για μια αξέχαστη περίοδο διακοπών.

Holiday Rush

Ένας επιτυχημένος DJ ραδιοφώνου (και πρόσφατος χήρος) είναι έτοιμος να γιορτάσει τις διακοπές με τα τέσσερα παιδιά του – μέχρι να χάσει τη δουλειά του. Αυτή η οικογενειακή ταινία έχει ένα εγκάρδιο, ενθαρρυντικό μήνυμα σχετικά με το τι έχει σημασία κατά τη διάρκεια των διακοπών. Την προτείνουμε ανεπιφύλαχτα για οποιαδήποτε χρονική στιγμή του έτους.

Holiday in the Wild

Πρόκειται για μια ελαφρώς άτυπη χριστουγεννιάτικη ταινία, που αφορά σε μια γυναίκα που στέλνει τον γιο της στο κολέγιο και σχεδιάζει ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος για τον εαυτό της και τον σύζυγό της – μόνο για να πάει στο ταξίδι μόνη αφού ο σύζυγός της ανακοινώνει τα σχέδιά του να την αφήσει. Ενώ βρίσκεται στο σαφάρι, ο πρώην κτηνίατρος ανακαλύπτει εκ νέου την αγάπη της για τα ζώα και καταλήγει να παραμείνει περισσότερο από το αναμενόμενο σε ένα καταφύγιο ελεφάντων, όπου διοχετεύει ένα ισχυρό μήνυμα για τη διατήρηση των ελεφάντων.

Dr. Seuss’ The Grinch

Μια αναζωογονημένη κινούμενη αφήγηση της ιστορίας του The Grinch Who Stole Christmas, αυτή η ταινία μπορεί να είναι λιγότερο τρομακτική για τα παιδιά που φοβούνται τη ζωντανή δράση του Jim Carrey Grinch. Αυτή η ταινία περιλαμβάνει την αγαπημένη ιστορία, φυσικά, με μερικές νέες σκηνές που θα διασκεδάσουν όσους έχουν δει άλλες εκδόσεις της ιστορίας μερικές (ή πολλές) φορές, ώστε ολόκληρη η οικογένεια να μπορεί να παρακολουθήσει μαζί.

The Holiday Calendar

Ακόμα μια ρομαντική χριστουγεννιάτικη ταινία από τη μεγάλη συλλογή με χριστουγεννιάτικες ταινίες του Netflix, η οποία ακολουθεί έναν επίδοξο φωτογράφο που έχει κολλήσει στη μικρή πόλη της σε μια δουλειά που οδηγεί σε αδιέξοδο. Ένα παλιό ημερολόγιο Advent που πέρασε από τη γιαγιά της φτάνει την κατάλληλη ώρα για να της δείξει το δρόμο προς την αγάπη – και προς μια πιο ικανοποιητική καριέρα.

A Christmas Prince

Ως η πρώτη εισβολή του Netflix στον Χριστουγεννιάτικο κόσμο, αυτή η γλυκιά ταινία έδειξε μια τάση με μια συνέχεια που δημοσιεύθηκε τον επόμενο χρόνο και μια τρίτη ταινία που κυκλοφόρησε το 2019. Η ίδια ταινία θυμίζει ρομαντικές κωμωδίες χριστουγεννιάτικων ζωών – ένας εκκολαπτόμενος δημοσιογράφος γλιστράει στο κάστρο για να πάρει την πληροφορία για ένα άρθρο όταν σκοντάφτει σε έναν ορμητικό πρίγκιπα playboy. Φυσικά ακολουθεί ρομαντισμός.

A Christmas Prince: The Royal Wedding

Συνέχεια του A Christmas Prince του 2017, αυτή η ταινία ακολουθεί την Amber και τον Prince Richard καθώς επανενώνονται για τον χειμερινό γάμο τους. Οι ατυχίες σχεδιασμού γάμου και οι πολιτιστικές συγκρούσεις έδωσαν τον τόνο για την ταινία, αν και όλα συγκεντρώνονται για ένα ευτυχισμένο τέλος τελικά – και δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο.

A Christmas Prince: The Royal Baby

Η τρίτη ρομαντική ταινία στη σειρά Christmas Prince. Η κυκλοφορία του 2019 ακολουθεί την παντρεμένη (και αναμενόμενη) Βασίλισσα Άμπερ και τον Βασιλιά Ρίτσαρντ πριν από τη γέννηση του παιδιού τους την περίοδο των Χριστουγέννων. Μια διπλωματική κρίση (και ένα μυστήριο) διαταράσσει την ευτυχισμένη στιγμή, αλλά αυτή η Χριστουγεννιάτικη ταινία στο Netflix εξακολουθεί να είναι το ζεστό, ανόητο, γοητευτικό ρολόι που όλοι θέλουν αυτή την εποχή του χρόνου.

The Princess Switch

Η Vanessa Hudgens πρωταγωνιστεί ως ζευγάρι σωσιών, σε στυλ Parent Trap, σε αυτή τη γλυκιά ταινία διακοπών που συνδυάζει λανθασμένη ταυτότητα, βασιλικό ρομαντισμό και πολλά άλλα. Εννοείται έχει και συνέχεια αφού οι πριγκίπισσες αλλάζουν… ξανά!

The Christmas Chronicles

Πρόκειται για μία αυθεντική χριστουγεννιάτικη ταινία Netflix από το 2018, πρόκειται για ένα ζευγάρι αδελφών που ξεκινούν μια ολονύκτια περιπέτεια με τον ίδιο τον κ. Βασίλη για να σώσει τα Χριστούγεννα. Με τον Kurt Russell ως Άγιο Βασίλη, αξιολάτρευτα ξωτικά, τάρανδους και πολλά άλλα κλασικά χριστουγεννιάτικα στοιχεία. Φυσικά αν σου αρέσει έχει ήδη βγει και η συνέχεια!

Αυτές είναι οι 12 καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες του Netflix!

You may also like