Τι είναι ένα «Κρυστάλλινο Παιδί» και πως να το αναγνωρίσετε;

by Tseriou 115

Το «ίντιγκο» και το «κρυστάλλινο» δεν είναι ταμπέλες. Αυτά τα επίθετα αναφέρονται σε παιδιά με διαφορετικά επίπεδα συνείδησης και ασυνήθιστες ικανότητες. Όμως, τι είναι ακριβώς ένα «ίντιγκο παιδί»;

Ένα κρυστάλλινο παιδί είναι μέρος μια γενιάς που υπόσχεται να παρέμβει στον κόσμο μέσω της αγάπης, της ειρήνης και της αρμονίας. Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε πώς ν’ αναγνωρίζετε ένα κρυστάλλινο παιδί. Ίσως και να βρίσκεται μέσα στο σπίτι σας.

Τα παιδιά της τρίτης χιλιετίας

Four-children-on-a-bench-on-their-phones

Άνθρωποι έχουν πει ότι ο ακρογωνιαίος λίθος για την αλλαγή του κόσμου είναι τα παιδιά. Για πολλά χρόνια, υπήρχε μια θεωρία η οποία αναφέρει πως η ανθρωπότητα θα βελτιωθεί σταδιακά μέσα από γενετικές αλλαγές πάνω από μία ή παραπάνω γενιές. Οι ακόλουθοί της τείνουν να είναι αρκετά πνευματικοί άνθρωποι.

Αυτή η θεωρία κατηγοριοποιεί τα παιδιά μέσα από ψυχολογικά μοτίβα και ασυνήθιστη συμπεριφορά. Ορισμένοι άνθρωποι πιστεύουν πως η πρώτη γενιά πνευματικών παιδιών εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του ’50 ή του ’60. Όμως, οι προσπάθειές τους να βελτιώσουν τον κόσμο ήταν ανεπιτυχείς.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την άφιξη μια άλλης γενιάς ανάμεσα στο ’70 και το ’90. Η γενιά αυτή είναι γνωστή ως τα ίντιγκο παιδιά. Τα ίντιγκο παιδιά, με σκληραγωγημένες προσωπικότητες, ονομάζονται “καταστροφείς του συστήματος.” Η αποστολή τους είναι να πολεμούν δράσεις και συμπεριφορές οι οποίες δεν πηγάζουν από την αγάπη.

Τα ίντιγκο παιδιά αναζητούν τον σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες και την ειλικρίνεια. Ωστόσο, πρόσφατα, οι άνθρωποι άρχισαν να μιλούν για παιδιά μιας διαφορετικής φύσης: τα κρυστάλλινα παιδιά. Το πρώτο άτομο που αναγνώρισε τη γενιά αυτή ήταν ο Steve Rother το 1999.

Το 2002, ο Rother δημοσίευσε επίσημα τα ευρήματά του σε ένα κεφάλαιο του βιβλίου του, Re-Member, A Handbook for Human Evolution. Από εκείνη τη στιγμή, ξεκίνησε μια έρευνα για ν’ αναγνωριστούν επακριβώς οι συμπεριφορές και τα χαρακτηριστικά τους.

 

Ποια είναι τα κρυστάλλινα παιδιά;

Τα κρυστάλλινα παιδιά είναι ειρηνικά όντα τα οποία ψάχνουν την αλήθεια και την ισορροπία ανάμεσα στο ένστικτο και τον παραλογισμό. Σε αντίθεση με τα ίντιγκο παιδιά, τα οποία προσπαθούν να εστιάσουν την ανθρωπότητα στην ευημερία μεταξύ των αλλαγών, τα κρυστάλλινα παιδιά έχουν μια θεραπευτική αποστολή.

Τα κρυστάλλινα παιδιά έχουν την τάση να είναι πολύ όμορφα, με αγνή και φωτεινή αύρα και μεγάλα εκφραστικά μάτια. Έχουν δύο συγκεκριμένες ιδιότητες: έχουν πανίσχυρες δυνατότητες, οι οποίες εκλαμβάνονται συχνά ως μαγεία από τους ανθρώπους και είναι εξαιρετικά ευαίσθητα στη χαμηλή ενέργεια κραδασμών.\

 

Τι σημαίνει το “κρυστάλλινο παιδί”;

Το “ίντιγκο” ή το “κρυστάλλινο” δεν είναι απλά ταμπέλες. Αναφέρονται σε διαφορετικά επίπεδα συνείδησης.

Αυτή η γενιά νέων ανθρώπων σχετίζεται με την κρυστάλλινη ενέργεια, μια ενέργεια η οποία πάλλεται μέσα σε όλα να έμψυχα όντα. Η μετακίνηση από το ένα πλάνο συνείδησης στο άλλο, αλλάζει τη δόνηση του ατόμου.

Η συχνότητα της κρυστάλλινης δόνησης είναι ένας από τους πιο αγνούς τρόπους που μπορεί να εκδηλωθεί η ύλη. Για την ακρίβεια, η κρυστάλλινη ενέργεια είναι μια ακριβής ισορροπία ανάμεσα στην ενεργειακή πολικότητα (αρσενικό-θηλυκό, σκέψη-αίσθημα). Αυτός είναι ο τύπος ενέργειας που πάλλεται ειδικά στα κρυστάλλινα παιδιά.

 

Πώς είναι ένα κρυστάλλινο παιδί;

Girl-holding-a-cardboard-heart-in-front-of-her-face

Αυτή η γενιά παιδιών θεραπευτών είναι ήσυχη, διαλλακτική, ειρηνική, στοργική, και συμπονετική. Στο βιβλίο, Indigo and Crystal Children, Questions and Answers (Ίντιγκο και Κρυστάλλινα Παιδιά, Ερωτήσεις και Απαντήσεις), ο συγγραφέας ισχυρίζεται ότι οι γονείς αυτής της γενιάς βλέπουν τα παιδιά τους σαν “μικρούς αγγέλους.”

Ο λόγος είναι η ισορροπημένη ιδιοσυγκρασία τους. Για παράδειγμα, λατρεύουν να φέρνουν την ειρήνη, να δίνουν φιλιά και αγκαλιές, ακόμη και πριν μάθουν να μιλούν. Είναι επίσης πολύ διακριτικά. Δεν έχουν την τάση να ξεχωρίζουν και προτιμούν να περνούν απαρατήρητα, παρά την επικέντρωση στην προσοχή ευαίσθητων ανθρώπων.

Μέσα από την παραδοσιακή ιατρική, τα κρυστάλλινα παιδιά έχουν συνήθως ορισμένες αναπτυξιακές διαταραχές. Σε αυτές περιλαμβάνονται η Διαταραχή ελλειμματικής προσοχής/υπερκινητικότητας, το Σύνδρομο Άσπεργκερ, ή οι Διαταραχές Φάσματος του Αυτισμού. Ωστόσο, αυτό δεν έχει σχέση με τη συμπεριφορά τους, έχουν έναν πολύ σημαντικό στόχο ζωής.

 

Ιδιότητες

Σε αυτό το άρθρο, Waking Up the Crystal Children, ο Steven Rother προσδιορίζει ευρέως τις κυριότερες ιδιότητες αυτών των παιδιών. Μέσα από αυτό ελπίζει να προσδιορίσει καλύτερα τα κρυστάλλινα παιδιά.

Παραδείγματος χάρη, ένα κρυστάλλινο παιδί έχει ψυχοκινητικές ικανότητες, δονητική υπερευαισθησία, και συνδέεται με τη γη. Επίσης, αισθάνονται συναισθηματική ενσυναίσθηση και είναι αλλεργικά στον φόβο, ανάμεσα στα άλλα τους χαρακτηριστικά.

 

Συμπεράσματα

Δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις γι’ αυτή τη θεωρία. Για την ακρίβεια, οι ειδικοί ισχυρίζονται πως μπορούμε να προσδώσουμε τέτοιες ικανότητες και ιδιότητες σε οποιοδήποτε παιδί, σε οποιοδήποτε τόπο και χρόνο. Θα πρέπει να θυμόμαστε επίσης ότι κάθε άτομο και παιδί είναι διαφορετικό και μοναδικό.

Ένα κρυστάλλινο ή ίντιγκο παιδί είναι απλά ένας τρόπος για να περιγράψουμε ψυχοενεργητικά χαρακτηριστικά. Ο στόχος αυτής της κατηγοριοποίησης είναι να κατανοήσουμε αυτά τα παιδιά, αλλά πάνω απ’ όλα, να καταλάβουμε το μήνυμά τους.

πηγή meygeia.gr

 

You may also like