Αυτή είναι η πραγματική “σουρεαλιστική” εικόνα μίας εργαζόμενης μητέρας- καριερίστα σε τηλεργασία! (φωτο)

by Tseriou 115

Η δουλειά από το σπίτι σίγουρα δεν πρόκειται για μια εύκολη υπόθεση αφού χρειάζεται συγκέντρωση αλλά και έναν καλά οργανωμένο χώρο. Τώρα αν αναφερθούμε σε τηλεργασία όταν στο σπίτι υπάρχουν και παιδιά, αρχίζουν τα πράγματα και ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Γεγονός που σημαίνει ότι χρειάζεται να γίνεις πιο εφευρετικός προκειμένου να ισορροπήσεις και να φαίνεται τουλάχιστον ότι διαχειρίζεσαι την κατάσταση με κάποια επιτυχία.

από τη Βέρα Πάρδου

Ευτυχώς λοιπόν που υπάρχουν και οι διάσημες μανούλες που δεν ξεχνούν να μας υπενθυμίζουν ότι όλων η ζωή είναι ίδια ανεξαρτήτως επαγγέλματος και διαμερίσματος και όταν είσαι εργαζόμενη μαμά από το σπίτι σίγουρα τα πράγματα θα ξεφύγουν. Ο λόγος αυτή τη φορά για την Gretchen Goldman, διακεκριμένη επιστήμονα και μητέρα δύο παιδιών που αναγκάστηκε να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες και οριακά να κάνει μια μικρή μετακόμιση των επίπλων της προκειμένου να μη φανούν ούτε τα παιδιά της, ούτε το χάος του σπιτιού της στην κάμερα.

Η Goldman είναι επιστημονική συνεργάτιδα του CNN με αποτέλεσμα να εμφανίζεται συχνά στο δελτίο για να μιλήσει για θέματα, κάτι που χρειάστηκε για μια ακόμα φορά. Οπότε ετοιμάστηκε έστησε το σκηνικό αρκετά προσεκτικά ώστε να μην φαίνεται τίποτα που δεν ήθελε και τα κατάφερε. Η φωτογραφία που ανέβασε το twitter δείχνοντας το χαμό από πίσω της και ότι εκείνη για να προλάβει δεν φόρεσε καν παντελόνι είναι για όλες εμάς που έχουμε ανάγκη να νιώσουμε ότι δεν είμαστε τόσο μόνες σε όλο αυτό. Και σίγουρα τα κατάφερε αφού η εικόνα της έγινε viral.

Μάλιστα δηλώνει πως ήθελε να είναι ειλικρινής και ότι βλέπουμε χρειάστηκε 45 λεπτά για να το ετοιμάσει σε συνδυασμό με το να ξέρει τι ακριβώς θα πει στη συνέντευξη. Συγκεκριμένα αναφέρεται και στον τρόπο που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλουν να προβάλλεται η γυναίκα σήμερα αφού χρειαζόταν να είναι αρκετά περιποιημένη για να μπορέσει να φέρει εις πέρας τη δουλειά της. Μια κατάσταση που κανονικά θα συνέβαινε στα καμαρίνια στο στούντιο και δεν θα την απασχολούσε πως θα τα καταφέρει μόνη της και αν η τελική εικόνα της θα έχει επίπτωση στην καριέρα της. Εμείς το μόνο που έχουμε να σχολιάσουμε σε όλο αυτό είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτή την αφοπλιστική ειλικρίνεια και ότι οι γυναίκες είμαστε πιο όμορφες όταν το πιστεύουμε, γεγονός που όταν συμβαίνει αρκεί.

Πηγή: all4mama.gr

You may also like