6 μαμάδες απαντούν: ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΡΥΠΗΜΑ ΑΥΤΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ;

by Tseriou 115

Ένα χθεσινό story στο instagram ήταν ικανό σπάσει το inbox μου, από μαμάδες που μάχη που λένε ΟΧΙ στο τρύπημα των αυτιών των παιδιών στη βρεφική ηλικία. Ωστόσο μια μαμά υποστηρίκτρια του ΝΑΙ δεν δίστασε να εκφράσει και αυτή την αποψή της! Δες πιο κάτω τις απόψεις τους, αλλά και την δική μου. 

Σίγουρα δεν μπορώ να κρίνω καμία μαμά για το τι πιστεύει σωστό για το παιδί της και τι όχι. Όπως εκνευρίζομαι και όταν συμβαίνει το ίδιο με άλλες μαμάδες που ίσως κρίνουν τις δικές μου επιλογές. Είμαστε ενήλικες και μπορούμε να αποφασίσουμε για το παιδί μας το τι θεωρούμε σωστό και τι όχι, χωρίς όμως να παρεμβαίνουμε στην προσωπικότητα του.

Η δική μου άποψη είναι ξεκάθαρα όχι, και αυτό γιατί θα ήθελα η κόρη μου ή ο γιός μου να μου ζητήσουν μόνοι τους όταν και αν θέλουν να βγάλουν σκουλαρίκι στα αυτιά ή ποιος ξέρει αργότερα ίσως θελήσουν και σε κάποιο άλλο μέρος του σώματος του. Επίσης θεωρώ ότι με το να πάρω την Ανδρεάνα για να βγάλουμε τρύπες στα αυτιά, θα την υποβάλλω σε μια διαδικασία που το ξέρω ότι δεν θέλει.

Πάμε όμως να δούμε τι λένε άλλες μανούλες…

Οι μανούλες του ΟΧΙ

                                                             

Η μανούλα του ΝΑΙ

 

Εσάς ποια είναι η αποψή σας;;;;

Stay tuned..

Mrs Mommy

More stories facebook – instagram: @krista_th

You may also like