5 ανέξοδες χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες με τα παιδιά

by Tseriou 115

Βραδιά Χριστουγεννιάτικης ταινίας

Διάλεξτε μαζί με τα παιδιά μια ωραία Χριστουγεννιάτικη ταινία, φτιάξτε pop corn, και τα υγιεινά σνακς που είπαμε σε προηγούμενο άρθρο και περάστε μαζί, μια όμορφη οικογενειακή βραδιά. Να είσαι σίγουρη ότι τα παιδιά όχι μόνο θα λατρέψουν την ιδέα, αλλά θα νιώσουν την οικογενειακή θαλπορή στον μέγιστο βαθμό, φτιάχνοντας τις ωραιότερες αναμνήσεις των παιδικών τους χρόνων.

Στροματσάδα δίπλα στο τζάκι ή το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Τι ποιο όμορφο και οικογενειακό από το να κοιμηθείτε όλοι μαζί αγκαλιά δίπλα από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο ή το αναμμένο τζάκι. Πείτε ιστορίες, παραμύθια, κάντε ευχές στον Άγιο Βασίλη πριν αποκοιμηθείτε και δώστε στα παιδιά σας αυτό που τους απαγορεύετε όλο τον χρόνο. Να κοιμηθούν μαζί με την μαμά και τον μπαμπά.

Φτιάξτε μαζί το Χριστουγεννιάτικο πρωινό

Φρεσκοψημένο μπείκον, λουκανικάκια, αυγά μάτια, κρέπες με σοκολάτα και κρουασάν βουτύρου συνθέτουν το ιδανικό πρωινό των διαφημίσεων και των Αμερικάνικων ταινιών. Δώστε στα παιδιά σας μια γεύση από Hollywood και χαρίστε τους μοναδικές στιγμές φτιάχνοντας μαζί τους πρωινό έκπληξη για τον μπαμπά ή τους παππούδες.

Επιτραπέζιο για όλη την οικογένεια

Ποιο παιδί δεν λατρεύει να παίζει επιτραπέζια παιχνίδια με τους μεγάλους; ΟΛΑ! Παίξτε monopoly, cluedo, uno ή μάντεψε ποιος με τα παιδιά σας και δείτε την αλλαγή στην συμπεριφορά τους όταν θα έχουν την απόλυτη προσοχή σας. Είμαι σίγουρη ότι θα πάνε αμέσως για ύπνο μόλις τους το ζητήσετε.

Φτιάξτε Χριστουγεννιάτικες κάρτες για την υπόλοιπη οικογένεια

Χρειάζονται λίγα χαρτόνια, λίγοι μαρκαδόροι και μερικές Χριστουγεννιάτικες ευχές για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα μικρά σας. ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ διάφορα templates, τυπώστε τα και περάστε ένα υπέροχο δημιουργικό απόγευμα μαζί τους.

Facebook Page

Instagram

You may also like