15/10 Ημέρα περιγεννιτικής και νεογνικής απώλειας: Βίντεο δείχνει πώς πραγματικά βιώνει ένα ζευγάρι την απώλεια γίνεται viral και συγκινεί

by Tseriou 115
Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για τη νεογνική απώλεια και την απώλεια κύησης. Καθιερώθηκε από τον Πρόεδρο Ronald Reagan το 1988 και μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, το ταμπού που υπήρχε για αυτό το θέμα, σιγά-σιγά έφυγε με πολλές γυναίκες να μιλούν για τον πόνο τους.

Πλέον, πολλές οργανώσεις τόσο στη χώρα μας όσο και το εξωτερικό, τιμούν όλες εκείνες τις γυναίκες και όλες εκείνες τις οικογένειες που έζησαν μια απώλεια με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Μία στις τέσσερις γυναίκες στις ΗΠΑ υποφέρουν από μια απώλεια (κατά την κύηση ή μετά τη γέννηση).

Η Star Legacy Foundation μια οργάνωση που διεξάγει έρευνες πάνω στη νεογνική απώλεια και την απώλεια κύησης, δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο στην προσωπική της σελίδα στο Facebook με αφορμή τη μέρα αυτή και κατάφερε να συγκινήσει πολλούς!

Μάλιστα το βίντεο, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά έγινε viral με πολλούς χρήστες του διαδικτύου να το κοινοποιούν.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και ας σταθούμε όλοι μαζί δίπλα σε ΟΛΕΣ εκείνες τις ΜΑΜΑΔΕΣ που έχουν βιώσει κάτι παρόμοιο!

You may also like