Τι είναι η μεσοθεραπεία;

by admin

Της Michelle TheocharousHolistic Medical Spa

Επαναστατική μέθοδος αντιγήρανσης με θεαματικά αποτελέσματα!

Η μεσοθεραπεία είναι μια επαναστατική μέθοδος για την αντιμετώπιση αισθητικών προβλημάτων, όπως ρυτίδες, χαλάρωση του δέρματος, που εφαρμόζεται με άριστα αποτελέσματα.

Με την μεσοθεραπεία ενεργοποιείται η παραγωγή ινοβλαστών (κολλαγόνου και ελαστίνης) με αποτέλεσμα σφριγηλότερο και ελαστικότερο δέρμα χωρίς ρυτίδες. Η μεσοθεραπεία είναι μια πρωτοποριακή θεραπεία είτε για την πρόληψη των ρυτίδων σε νεαρές ηλικίες, είτε για την καταπολέμησή τους όταν αυτές έχουν ήδη εμφανιστεί σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι ένα σύστημα διαδερμικής μεταφοράς μικροποσοτήτων δραστικών ουσιών από βιταμίνες, ενυδατικά και αντιοξειδωτικά συστατικά. Η διείσδυση των ουσιών επιτυγχάνεται με μηχάνημα ειδικά ρυθμισμένων μικρορευμάτων (TransdermMesotherapy) στην προς θεραπεία περιοχή.

Στην εφαρμογή χρησιμοποιείται συνδυασμός υαλουρονικού οξέος με κοκτέιλ βιταμινών.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του συνδετικού ιστού, που γεμίζει τα κενά κολλαγόνου και ελαστίνης και επειδή συγκρατεί έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό κι ενυδατώνει βαθιά το δέρμα.
Η βιταμίνη C (γνωστή και ως ασκορβικό οξύ) ενισχύει την ανάπλαση της υδρολιπιδικήςμεμβράνης και αναστέλλει το σχηματισμό μελανίνης. Επίσης, λειτουργεί ως ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας και ενεργοποιεί το μηχανισμό επανενυδάτωσης.
Η βιταμίνη Α ρυθμίζει την αύξηση των επιδερμικών κυττάρων, βοηθά στην επούλωση του δέρματος και δρα ως αντιγηραντικός παράγοντας.

Στο πρόσωπο, η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα κατά του αφυδατωμένου, χαλαρού και ταλαιπωρημένου δέρματος, γιατί επιτυγχάνει βαθιά ενυδάτωση και βελτιώνει το σφρίγος και τον τόνο του, ενώ ταυτόχρονα θρέφει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Επιπλέον βοηθάει στην μείωση ρυτίδων και κηλίδων που δημιουργούνται λόγω της φωτογήρανσης.

Μπορεί να συνδυαστεί εύκολα και με άλλες εφαρμογές αντιγήρανσης σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ.

Προτείνουμε συνήθως 6 συνεδρίες κατά τις οποίες ακολουθούνται συγκεκριμένα πρωτόκολλα.

Να συμβουλεύεστε τους ειδικούς και να χρησιμοποιείται πάντα επαγγελματικά προϊόντα.

You may also like