“One Mom Gets It All” – ΔΩΡΑ ΑΞΙΑΣ €800 – Όροι Διαγωνισμού

by Tseriou 115

Μπείτε στον διαγωνισμό και κερδίστε δώρα αξίας πέραν των €800. 

One Mom Gets it All! – ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1) Αντικείμενο Διαγωνισμού: Η εταιρεία «ARGOUS BLUE LTD) εφεξής η «Διοργανώτρια Εταιρεία», που εδρεύει στη Λευκωσία, Καντάρας 79, Στρόβολος 3ος όροφος, διοργανώνει ηλεκτρονικά μέσω Διαδικτύου (Internet) τον παρών διαγωνισμό / προωθητική ενέργεια με τίτλο «1 Mom Gets it All» εφεξής καλούμενη «ενέργεια».

 

2) Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους (οι «Συμμετέχοντες» και έκαστος «ο Συμμετέχων». Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι (μόνιμοι υπάλληλοι και σύμβουλοι/συνεργάτες) της ARGOUS BLUE LTD (Διοργανώτρια Εταιρεία) και της εκάστοτε εταιρείας που συμμετέχει στην διοργάνωση του διαγωνισμού («Συνεργάτες»), καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού, και σύζυγοι αυτών καθώς και άτομα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας δυνάμει των νόμων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

3) Ακύρωση συμμετοχής: Η Διοργανώτρια εταιρεία δύναται να ακυρώσει συμμετοχή σε οποιοδήποτε στάδιο του Διαγωνισμού, ακόμα και κατά την απονομή του δώρου, σε περίπτωση που δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις συμμετοχής που αναφέρονται πιο πάνω.

 

4) Διάρκεια Διαγωνισμού: Ο Διαγωνισμός θα ξεκινήσει την Δευτέρα 09/11/2020 (και ώρα 18:00μ.μ) και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 07/12/2020 (και ώρα 23:59).

 

5) Τρόπος Συμμετοχής: Στην κλήρωση θα συμμετέχουν όλοι όσοι έχουν ακολουθήσει τις πιο κάτω οδηγίες της ακόλουθης Instagram δημοσίευσης, στον λογαριασμό MRS MOMMY

? ? MEGA GIVEAWAY – ONE MOM GETS IT ALL ? ?
Σας κάνουμε δώρο ΤΑ ΠΑΝΤΑ για το νεογέννητο μωρό σας για τις πρώτες μέρες μαζί του στο σπίτι!!
Η ιστοσελίδα  www.mrsmommy.com.cy δίνει την ευκαιρία σε μια τυχερή μαμά να κερδίσει τα πάντα για το νεογέννητο μωρό της, δώρο αξίας πέραν των €800.
▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎
Για να λάβεις μέρος στην κλήρωση:
? Κάνε Follow @krista_th
? Κάνε Like στο post του διαγωνισμού
? Κάνε tag 3 μανούλες, μπαμπάδες, θείες, νονούς, νονές ή όποιον άλλον θα ήθελε να κερδίσει το δώρο για το μωράκι του!!!
Αναλυτικά το δώρο:
1) Θήλαστρο- MANUAL BREAST PUMP €49.95
2) Αποστείρωτικό σετ, COMPLETE STARTER SET €160.00
3) GRO FRIEND – BENNIE BEAR – €46.90
4) PERCY THE PENGUIN GROTOWEL €23.90
από την @tommeetippee.cy
5) NOVALOU KIT €29.34
6) NASALOU KIT €10.90
από την @novalouland
7) Sophie la Girafe €19,50
8) Sorterbox €25,00
9) Δωροκουπόνι αξίας €150 για ασφαλιστικές υπηρεσίες – @parlasinsuranceservicespis
10) Δωροκουπόνι αξίας €150 για newborn, pregnancy or family photoshoot – @simon_georgiou
11) Δωροκουπόνι αξίας €100 για εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής – Κλινική Διαιτολόγος/Διατροφολόγος Κλινικής και Δημόσιας Υγείας Ναστάζια Σολωμονίδου – @roothealthblog
12) Τρόφιμα αξίας €50 – @liskofamelisko
?️ Περισσότερα σχόλια με διαφορετικά άτομα tag = περισσότερες συμμετοχές
?️Όροι και προϋποθέσεις: link in bio
–  Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για Κύπρο
⏳ O διαγωνισμός λήγει στις 07/12/2020 στις 23:59
? ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ?

___________________________________________

 

Από το διαγωνισμό θα αναδειχθεί με κλήρωση ένας (1) νικητής. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάδειξη του νικητή θα είναι να έχει ακολουθήσει όλα τα βήματα που περιγράφονται στην ανάρτηση του διαγωνισμού.

 

6) Περιγραφή Δώρου

Αναλυτικά το δώρο:

1) Θήλαστρο- MANUAL BREAST PUMP €49.95 – Tommee Tippee

2) Αποστείρωτικό σετ, COMPLETE STARTER SET €160.00 – Tommee Tippee

3) GRO FRIEND – BENNIE BEAR – €46.90 – Tommee Tippee

4) PERCY THE PENGUIN GROTOWEL €23.90  – Tommee Tippee

5) NOVALOU KIT €29.34 – Novalou Land

6) NASALOU KIT €10.90 – Novalou Land

7) Sophie la Girafe €19,50 – Koukouvouna

8) Sorterbox €25,00 – Koukouvouna

9) Δωροκουπόνι αξίας €150 για ασφαλιστικές υπηρεσίες – PIS Insurance Services

10) Δωροκουπόνι αξίας €100 για εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής – Κλινική Διαιτολόγος/Διατροφολόγος Κλινικής και Δημόσιας Υγείας Ναστάζια Σολωμονίδου

11) Τρόφιμα αξίας €50 – Lisko

 

7) Ανάδειξη νικητή: Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει την Δευτέρα 09/11/2020 (και ώρα 17:00 μ.μ) και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 07/12/2020 (και ώρα 23:59). Ο νικητής θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8/12/2020 στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας και επιπλέον θα κληρωθούν δύο επιλαχόντες. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που υποβάλλονται εντός των χρονικών ορίων του Διαγωνισμού.

 

8) Επικοινωνία και ενημέρωση νικητή: Η επικοινωνία και η ενημέρωση του νικητή, θα γίνει μέσω Social Media ή και μέσω του αριθμού τηλεφώνου που θα του ζητηθεί μετά την ανάδειξη του. Ο νικητής υποχρεούται να ανταποκριθεί μέσα σε χρονικό διάστημα τριών (3) εργάσιμων ημερών. Κατά την επικοινωνία, θα ζητηθούν από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση, αριθμός ταυτότητας) για τη δυνατότητα εξακρίβωσης της ταυτοπροσωπίας. Τα προσωπικά στοιχεία του νικητή θα διαγραφούν όταν θα είναι εύλογο να θεωρηθεί ότι δεν θα χρειάζονται πλέον για τους ως άνω σκοπούς για τους οποίους θα έχουν συλλεγεί. Αν ο νικητής δεν ευρεθεί κατά την προσπάθεια επικοινωνίας από την Διοργανώτρια Εταιρεία μέσα σε διάστημα τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημέρα της κλήρωσης και ανάδειξης του ή αν ευρεθεί δήλωση ότι δεν αποδέχεται το Δώρο του, τότε το δώρο θα περάσει στον πρώτο επιλαχόντα κ.ο.κ.

 

9) Ο νικητής σε οποιοδήποτε στάδιο, ακόμα και αυτό της παράδοσης του Δώρου, μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους:

Α) σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους ή δεν πληροί αυτούς στο σύνολό τους,

Β) λόγω κωλύματος του βάσει των παρόντων αναλυτικών όρων,

Γ) σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με το νικητή εντός των προκαθορισμένων προθεσμιών που τάσσονται στους παρόντες όρους

 

 10) Παράδοση δώρου: Η παράδοση του δώρου θα γίνει σε προκαθορισμένο χώρο που θα ορίσει η Διοργανώτρια Εταιρεία και ο νικητής επιβαρύνεται με το κόστος παράδοσης του δώρου στον χώρου του, λόγω του όγκου του.

 

11) Μετά το τέλος του διαγωνισμού και της παράδοσης του δώρου, κάθε υποχρέωση της Διοργανώτριας εταιρείας παύει να υφίσταται. Η Διοργανώτρια εταιρεία δεν θα υπέχει ούτε θα αναλάβει οπουδήποτε υποχρέωση έναντι των συμμετεχόντων και του νικητή.

 

12) Η Διοργανώτρια Εταιρεία  διατηρεί το δικαίωμα στην ανακοίνωση των ονομάτων και τη δημοσίευση των φωτογραφιών των νικητών στα κοινωνικά δίκτυα της εταιρείας, στις ιστοσελίδες της,   σε οποιοδήποτε έντυπό της ή σε μέσα μαζικής ενημέρωσης (ενδεικτικά τηλεόραση, ραδιόφωνο, internet και social media και έντυπα) και να προβεί σε διαφημιστική προβολή και εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, όπως ενδεικτικά της παράδοσης του Δώρου. Ο νικητής αποδέχεται με τη συμμετοχή του τους όρους του Διαγωνισμού και συγκατατίθεται για τη χρήση και εκμετάλλευση της παρουσίας του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα, ή για τη χρήση του ονόματός του και φωτογραφιών του για λόγους διαφημιστικής προβολής από τις ανωτέρω εταιρείες, χωρίς άλλη απαίτηση ή την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως στο διηνεκές παγκοσμίως και σε όλα τα μέσα

 

13) Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσουν, ανακαλέσουν, παρατείνουν ή μειώσουν τη διάρκεια της παρούσας προωθητικής ενέργειας/διαγωνισμού, χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση, κατά την κρίση της καθώς και να μεταβάλουν τους όρους και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή / και να ματαιώσουν την προωθητική ενέργεια. Σε περίπτωση διακοπής ή ακύρωσης, οι συμμετέχοντες αποδέχονται και αναγνωρίζουν ότι δεν θα δικαιούνται να προβάλουν οποιαδήποτε αξίωση κατά της Διοργανώτριας Εταιρείας ή/και των συνεργατών της. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών.

 

14) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ – «ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ» Ο/Η Συμμετέχων/ουσα δηλώνει ότι έλαβε πλήρη γνώση του συνόλου των αναλυτικών όρων της προωθητικής ενέργειας/ διαγωνισμού, τους οποίους αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα στο σύνολό τους.

Ο/Η Συμμετέχων/ουσα δηλώνει ότι δεν έχει οποιαδήποτε αξίωση, υφιστάμενη ή/ και μελλοντική κατά της Διοργανώτριας ή/και της Διαφημιστικής ή/και των αντιπροσώπων, στελεχών, υπαλλήλων ή/και βοηθών εκπληρώσεώς τους αναφορικά με τη διενέργεια της παρούσας προωθητικής ενέργειας/ διαγωνισμού, την εφαρμογή των όρων, ή οποιαδήποτε άλλη αιτία σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με την προωθητική ενέργεια/διαγωνισμό.

Ο/Η Συμμετέχων/ουσα ρητά παρέχει με την συμμετοχή του/της τη συγκατάθεσή του/της και εξουσιοδότηση στην Διοργανώτρια Εταιρεία και των συνεργατών της για την προβολή της εν λόγω ενέργειας ή/και των αποτελεσμάτων της μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του Internet ώστε η Διοργανώτρια Εταιρεία ή/και οι συνεργάτες της να μπορούν να χρησιμοποιήσουν και να δημοσιεύσουν για διαφημιστικούς σκοπούς τον κατάλογο των νικητών, φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την παρούσα προωθητική ενέργεια για διαφημιστικούς σκοπούς. Ο/Η Συμμετέχων/ουσα ρητά αναγνωρίζει και αποδέχεται ότι λόγω της δημοσίευσης των ανωτέρω στοιχείων στο Internet, αυτά τα στοιχεία μπορεί να υποστούν επεξεργασία από κάθε χρήστη στο Internet χωρίς οι συμμετέχοντες να το γνωρίζουν ή να μπορούν να το ελέγξουν.

Η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια/διαγωνισμό συνεπάγεται τη ρητή συναίνεση του/της συμμετέχοντος/ουσας στην καταχώρηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε αρχείο που θα τηρείται με αυτά από τη Διοργανώτρια και τη Διαφημιστική για το σκοπό της παρούσας προωθητικής ενέργειας ως αναφέρεται στους αναλυτικούς όρους της προωθητικής ενέργειας/διαγωνισμού. ​

You may also like