Οργάνωσε το απόλυτο Φθινοπωρινό παιδικό παρτυ!

by Tseriou 115

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά πλέον και τα περισσότερα παιδιά, ενίοτε μαζί με τους ενήλικες, γκρινιάζουν, επειδή πια δεν μπορούν να παίζουν σε ανοιχτούς χώρους και είναι κλεισμένα μέσα. Τα παιδιά που έχουν γενέθλια ή γιορτή το φθινόπωρο ζηλεύουν αυτά που γιορτάζουν την άνοιξη ή το καλοκαίρι, επειδή μπορούν να διοργανώσουν ένα παιδικό πάρτυ στην ύπαιθρο με ατελείωτο παιχνίδι. Αν το παιδί σας έχει την τιμητική του μέσα στους φθινοπωρινούς μήνες, μην πτοείστε και μην το αφήνετε να νιώθει άτυχο. Τα φθινοπωρινά παιδικά πάρτυ μπορούν να είναι εξίσου όμορφα και διασκεδαστικά με τα καλοκαιρινά και να γεμίσουν το σπίτι με παιδικά χαμόγελα. Διαβάστε εδώ μερικές ιδέες για παιδικά πάρτυ το φθινόπωρο και σίγουρα θα μαγευτείτε όταν τις πραγματοποιήσετε και συνειδητοποιήσετε πόσο γλυκιά εποχή είναι το φθινόπωρο και πόσο υπέροχες στιγμές μπορεί να μας χαρίσει.

 

Παιδικό πάρτυ με άρωμα… Haloween

Μια τάση που ολοένα γίνεται και πιο διαδεδομένη. Άλλωστε, οτιδήποτε κάνει τα παιδιά να διασκεδάζουν είναι must για τους γονείς. Μπορείτε, λοιπόν, να διοργανώσετε ένα παιδικό πάρτυ, στο οποίο όλα τα παιδιά θα ντυθούν τρομακτικά και θα απαιτούν κέρασμα, αλλιώς θα κάνουν διάφορα τρικ στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι θα φοβηθούν πολύ. Έτσι, το παιδικό πάρτυ θα θυμίζει απόκριες και εσείς θα έχετε έτοιμο τον τρόπο να κρατήσετε τους μικρούς σας καλεσμένους απασχολημένους και χαρούμενους με τα κεράσματα και το παιχνίδι.

Διακόσμηση με κολοκύθες

Είτε αποφασίσετε να αναπαραστήσετε το Haloween είτε όχι, η διακόσμηση με κολοκύθες είναι απαραίτητη σε ένα φθινοπωρινό παιδικό πάρτυ. Όλα τα είδη πάρτυ, όπως τα πιατάκια, τα μαχαιροπίρουνα, τα μπαλόνια, τα κομφετί και τα τραπεζομάντηλα, πρέπει να είναι σε πορτοκαλί χρώμα, ενώ φυσικά η τούρτα θα είναι πολύ εντυπωσιακή αν είναι στο σχήμα κολοκύθας. Για το θεματικό παιδικό πάρτυ του Haloween η κολοκύθα αυτή μπορεί να είναι και μαύρη σε τρομακτικό σχήμα, ενώ νυχτερίδες και άλλα εφέ θα συμπληρώσουν τέλεια τη διακόσμηση.

 

 

Θεματικό παιδικό πάρτυ με μήλα

Τα μήλα είναι μία από τις καλύτερες διακοσμητικές ιδέες για παιδικά πάρτυ το φθινόπωρο, καθώς δίνουν μια γλυκιά αίσθηση και γεμίζουν το χώρο με το ζωηρό τους κόκκινο χρώμα. Επίσης, με μήλα μπορούν να δημιουργηθούν πολλά γλυκά, ιδανικά για το μπουφέ του πάρτυ, όπως μήλα βουτηγμένα στη σοκολάτα, μήλα με καραμελωμένο σιρόπι και κομμάτια μήλου με κανέλα και μέλι. Έτσι, όχι μόνο θα δημιουργήσετε ένα τμήμα του μπουφέ του παιδικού πάρτυ πολύ εύκολα και οικονομικά, αλλά ταυτόχρονα θα έχετε τους γονείς των μικρών σας καλεσμένων απόλυτα ευχαριστημένους με αυτή την υγιεινή γευστική επιλογή.

 

 

 

 

Παιδικό πάρτυ με πεσμένα φύλλα

Αν έχετε μεγάλο κήπο, ο οποίος έχει γεμίσει με πεσμένα φύλλα, μπορείτε να εφαρμόσετε μία ακόμα πρωτότυπη ιδέα για παιδικά πάρτυ. Εφόσον ο καιρός είναι καλός, οργανώστε παιχνίδια και δραστηριότητες στην αυλή, όπου τα παιδιά θα μπορούν να παίξουν με την ψυχή τους με τα πεσμένα φύλλα. Αγώνες με σακιά, κρυφτό και σκυταλοδρομίες είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες που θα γίνουν ακόμα πιο διασκεδαστικές με τα φύλλα του φθινοπώρου.

 

Πηγή: ypati.gr

 

You may also like