«ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 2021»

by Tseriou 115

«Εθισμός στις ηλεκτρονικές συσκευές και το διαδίκτυο από παιδιά προσχολικής ηλικίας 2021»

 Το ενημερωτικό πορταλ/family blog Mrs Mommy, ο διαδικτυακός κατάλογος επιχειρήσεων Κύπρου Businesslink και το περιοδικό Galastyle ανακοινώνουν Εκστρατεία Ενημέρωσης με θέμα τον «Εθισμός στις ηλεκτρονικές συσκευές και το διαδίκτυο από παιδιά προσχολικής ηλικίας 2021».

 

 

 

 

 

Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής

  • Argous Blue Ltd.
  • Ιδέα – Σενάρια φωτογραφικών παραγωγών: Κρίστα θεοφανοπούλου
  • Graphic Designer: Vassos Pratziotis by Crazymouse Design Studio Ltd

 

 

 

 

 

 

 

Στηρίζουν

Τις εκστρατείες στηρίζουν το Υπουργείο Άμυνας, το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, τα Ταχυδρομεία Κύπρου και ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού.

Η ανάρτηση των αφισών γίνεται σε όλα τα, Στρατόπεδα, Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, Ιδιόκτητα Αθλητικά κέντρα του Κ.Ο.Α. και τα κατά τόπους ταχυδρομεία.

Η εκστρατεία αυτή πραγματοποιείτε στα πλαίσια μιας σειράς εκστρατειών που στόχο έχουν την ευρύτερη ενημέρωση του κοινού σε θέματα Κοινωνικών Προβλημάτων όπως ο Εθισμός στις ηλεκτρονικές συσκευές και το διαδίκτυο από παιδιά προσχολικής ηλικίας, η Περιβαλλοντική Συνείδησ

η, η Οδική Ασφάλεια και η Διαδικτυακή Εξάρτηση.

 

 

 

 

 

 

 

Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε θερμά τα πιο πάνω Υπουργεία και τον Κ.Ο.Α., και τους λειτουργούς αυτών, τους συνεργάτες μας και κατ’ επέκταση όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των εκστρατειών. Επίσης ευχαριστούμε θερμά την Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου για την ορθή διατύπωση της εκστρατείας. Χωρίς τη συμμετοχή των πιο πάνω δεν θα ήταν δυνατόν να κοινοποιήσουμε αυτά τα μηνύματα στο ευρύτερο κοινό.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς και υποστηρικτές μας:

Το μοναδικό νερό κοινωνικής ευθύνης «Εὖ ζῆν Water», ΟΠΑΠ, MICHAELS AUTOMOTIVE LTD Ford, ROYAL CROWN INSURANCE LTD, Υπεραγορές Παπαντωνίου, STROMA και Chemopel Paints.

Εμείς με την σειρά μας, δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και το 2021, για να ενημερώσουμε ακόμα πιο πολλούς πολίτες και ειδικότερα τα παιδιά.

 

You may also like